Van boer tot bord

Halverwege april 2002 was het zover, met veel trots openden we onze hoeveslagerij !
Nul ervaringen maar met tonnen goede moed en energie openden wij ons winkeltje !
Ons mama bij de klanten, de beenhouwer in het ateliertje en onze papa bij zijn koeien en de dochters overal een beetje rond.

 

In 2006 namen wij een tweede grote beslissing. Onze hoeveslagerij werd te klein... en na enig overleg, iedereen akkoord, in oktober 2006 werd er duchtig verbouwd. Intussen had Evelyn haar diploma slager gehaald en was Celine een ijverige student geworden aan de koksschool. Ons papa en mama die hun wit-blauw ras met veel liefde verzorgen en elk jaar hun kudde van april tot november laten grazen in de mandelvallei is de trots van onze hoeveslagerij. Ook de moestuin met eigen kweek die overgaat van seizoen naar seizoen, is sinds kort een stukje die de cirkel rond maakt en verse groenten levert om te verwerken in ons traiteurgedeelte of aan te bieden in onze hoeveslagerij !

 

De nul ervaring was weg en er was plaats gekomen voor een visie... En die is er nog steeds tot op de dag van vandaag !
De klant terugbrengen naar de basis van onze voeding, de natuurlijke smaak terugbrengen van het product en er een eerlijke prijs voor krijgen ! Dit was ook de motivatie waarom we onze hoeveslagerij hebben opgericht.

 

De kop is er af zeggen ze spreekwoordelijk maar een jaar later kunnen we jullie vertellen dat het verhaal van de boer en zijn ploeg nog steeds van tel is. Voortdoen en nieuwe wegen inslaan ! Met wat argwaan maar met volle goesting zijn wij in het verhaal van Lokaal en de buurderij te Kortrijk en Vichte gestapt! Bovenal doet het ons enorm deugd om jullie interesse te zien in onze ‘stiel’ en het ontstaan van ons lekker vlees en producten.

 

Anno 2017 staan Celine en Evelyn samen met hun ouders Hubert en Carine en zus Delphine vanaf donderdag- middag klaar om verse en kwalitatieve producten in hun winkeltje en op de markt aan te bieden. Elke dag blijft een zoektocht om jullie als klant te verwennen met (h)eerlijke producten. Wij doen voort... en hopen jullie te mogen verwelkomen !

 

Geniet van onze folder en proef terug de smaak van vroeger !

Download onze folders

Maak hier uw bestelling

 

handleiding feestfolder zomer

 

 

zomerfolder

 

 

Box voor de vaderkes